מצרכים:

•כוס קמח

•חצי כוס שמן

•כוס מים

•3 כפות סוכר

•קורט מלח

•4 ביצים

•1/2 ליטר שמן קנולה לטיגון

•להגשה- כוס סוכר לבן+2 כפות קינמון

 

אופן ההכנה:

1. בסיר מביאים מים עם סוכר, מלח ושמן לרתיחה.

2. מנמיכים את האש ומוסיפים את הקמח למים המבעבעים.

3. מערבבים את הקמח והמים עד לאיחוד והיווצרות בצק.

4. מכבים את האש ומעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה, מתחילים לעבד את הבצק עד ליציאת האדים וקירור.

5. לאחר שהבצק הצטנן (לפחות 4-5 דקות במיקסר), מוסיפים את הביצים, כל פעם ביצה אחת עד שהיא נטמעת.

6. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר משונן(לא חובה, אפשר גם ללא צנתר).

7. מביאים שמן עמוק לרתיחה בסיר קטן/מחבת עמוקה קצת, מזלפים צ׳ורוס וגוזרים לתוך השמן החם בעזרת מספריים/סכין. את הצ׳ורוס מטגנים בלהבה לא גבוהה מידי עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת.

8. לאחר הטיגון מגלגלים את הצ׳ורוס בסוכר עם קינמון ומניחים בצלחת הגשה, ניתן להוסיף ריבת חלב/שוקולד בצד.

מילה שלנו, אתם תהנו מכל ביס!😋


Like it? Share with your friends!

תגובות למתכון

תגובות למתכון

0 Comments

האימייל לא יוצג באתר.