מצרכים
:

•חבילת פסטה

•25 גרם חמאה

•3 שיני שום/כפית שום כתוש

•250 מ״ל שמנת מתוקה

•חצי כוס חלב

•סלסלת פטריות שמפיניון טריות/קופסת שימורים

•כפית קמח/כפית קורנפלור

•מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט

 

אופן ההכנה:

1.בסיר ממיסים חמאה על להבה נמוכה (שימו לב שלא תישרף).

2.לאחר המסה מלאה של החמאה כותשים 3 שיני שום פנימה.

3.מוסיפים את הפטריות החתוכות ומתבלים במלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.

4.נותנים לשום ולפרטיות טיגון קל בחמאה ושופכים מיכל אחד של שמנת מתוקה פנימה.

5.בכוס מערבבים חלב עם כפית של קורנפלור או קמח לתערובת חלקה ללא גושים, כשהשמנת מתחילה לבעבע בסיר מוסיפים את החלב פנימה, מערבבים ומנמיכים את האש.

6.בסיר נפרד מרתיחים מים עם מעט שמן ו2 כפיות מלח.

7.כשהמים מגיעים לרתיחה מכניסים את הפסטה לבישול לפי הוראות היצרן.

8.כשהפסטה מוכנה מסננים אותה מהמים ומכניסים אותה לסיר הרוטב, מערבבים טוב ומבשלים את הפסטה בתוך הרוטב כמה רגעים כדי שייתפס היטב.

מומלץ להגיש עם גבינת פרמז׳ן מגורדת מעל ולזלול כשזה חם, בתאבון 🙂


Like it? Share with your friends!

תגובות למתכון

תגובות למתכון

0 Comments

האימייל לא יוצג באתר.