כתף בקר עם בצל מקורמל, פטריות וערמונים בנגיעות טריאקי

מרכיבים

  • קילו כתף בקר חתוך לקוביות
  • 3 בצלים
  • 3-4 פטריות טריות גדולות
  • 2 חב' ערמונים בוואקום
  • שמן
  • כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קורט קינמון
  • כף מרק עוף
  • כפית סוכר
  • 2 כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה

  1. את קוביות הבשר נרתיח במים לפחות חצי שעה. לשטוף ולסנן..
  2. לטגן את הבצלים חתוכים לרצועות, להוסיף את הפטריות החתונות ולטגן עד האהבה, להוסיף סוכר ואת הבשר לטיגון על אש נמוכה, להוסיף את התבלינים ומים עד גובה הבשר, להביא לרתיחה.. את המרק עוף להוסיף כשהמים רותחים….
  3. לשים 2 חבילות ערמונים ולבשל על אש נמוכה בערך שעתיים או עד שהבשר רך..

אהבתם? שתפו את המתכון עם החברים!

תגובות למתכון

תגובות למתכון

0 תגובות

האימייל לא יוצג באתר.