רמת קושי: בינוני | זמן הכנה: 55 דק'
המתכון לתבנית 22" (מומלץ גובה 10 ס"מ)
מרכיבים:
- 5 ביצים
- 320 גרם סוכר
- 100 גרם שוקולד לבן מומס
- 240 גרם שמן
- 240 גרם מיץ תפוזים
- 300 גרם קמח
- 50 גרם קוקוס טחון
- 10 גרם אבקת אפייה
- 3 גרם אבקת סודה לשתיה
אופן ההכנה:
- בקערת מיקסר להקציף עשר דקות ביצים עם סוכר
- להוסיף שמן ומיץ תפוזים ולערבב הכל היטב בקערת המיקסר.
- להוסיף שוקולד לבן, קוקוס, קמח, אבקת אפייה וסודה וקפל הכל יחד.
- לאפות את התערובת בחום של 160 מעלות כ-40 דקות.
0 Comments