רמת קושי: בינוני | זמן הכנה: 55 דק'


המתכון לתבנית 22" (מומלץ גובה 10 ס"מ)

מרכיבים: 

  • 5 ביצים
  • 320 גרם סוכר
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס
  • 240 גרם שמן
  • 240 גרם מיץ תפוזים
  • 300 גרם קמח
  • 50 גרם קוקוס טחון
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • 3 גרם אבקת סודה לשתיה

אופן ההכנה:

  1. בקערת מיקסר להקציף עשר דקות ביצים עם סוכר
  2. להוסיף שמן ומיץ תפוזים ולערבב הכל היטב בקערת המיקסר.
  3. להוסיף שוקולד לבן, קוקוס, קמח, אבקת אפייה וסודה וקפל הכל יחד.
  4. לאפות את התערובת בחום של 160 מעלות כ-40 דקות.

אהבתם? שתפו את המתכון עם החברים!

תגובות למתכון

תגובות למתכון

0 תגובות

האימייל לא יוצג באתר.