רמת קושי : קל  |  זמן הכנה: 30 דק'

מרכיבים
  • 2יחידות בטטה
  • 1 יחידה בצל
  • 1 כוס עדשים אדומות  (שמים את העדשים במים פושרים 5 דקות לפני ההכנה)
  • 1 דלעת (בינונית)
  • 2 כפות שמן
  • 1 קורט מלח
  • פלפל לבן
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  1. מקלפים את כל הירקות לקוביות בינוניות ולטגן בשמן עם העדשים כ5 דקות ולערבב הכל היטב.
  2. מוסיפים מים עד לגובה של הירקות
  3. אחרי שהכל מתרכך (בערך 20 דק׳) מועכים הכל עם מועך ידני של פירה (אפשר גם בלנדר למרקם סמיך)
  4. מוסיפים את התבלינים שלנו ומערבבים הכל היטב.
  5. (אפשר להוסיף שמנת לבישול ולהניח על האש עוד 5 דקות)

 


אהבתם? שתפו את המתכון עם החברים!

תגובות למתכון

תגובות למתכון

0 תגובות

האימייל לא יוצג באתר.