רכיבים:

  • 2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
  • 1 חבילת פיטריות חתוכות לרבעים אפשר איזה סוג שרוצים
  • 2 חצילים חתוכים לקוביות כולל הקליפה
  • 1 גביע קוטג'
  • מלח
  • פלפל
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס קמח תופח

 

 

אופן הכנה:

  1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והפטריות עד שהן מתרככות ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים קצת שמן למחבת ומטגנים את החצילים עד שהם מתרככים ומעבירים אותם לקערה עם הבצל והפיטריות.
  3. מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים את הגבינת קוטג' ומחצית מהגבינה הצהובה ומערבבים הכל.
  4. מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים את הקמח ומערבבים שוב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. מעבירים את החומרים לתבנית בינונית ומפזרים מעל את יתר הגבינה הצהובה.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים כ 40 דקות. עד שהחלק העליון של הפשטידה מקבל גוון שחום.

אהבתם? שתפו את המתכון עם החברים!

תגובות למתכון

תגובות למתכון

0 תגובות

האימייל לא יוצג באתר.