רכיבים:
- 2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
- 1 חבילת פיטריות חתוכות לרבעים אפשר איזה סוג שרוצים
- 2 חצילים חתוכים לקוביות כולל הקליפה
- 1 גביע קוטג'
- מלח
- פלפל
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 4 ביצים
- 1/2 כוס קמח תופח
אופן הכנה:
- מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והפטריות עד שהן מתרככות ומעבירים לקערה.
- מוסיפים קצת שמן למחבת ומטגנים את החצילים עד שהם מתרככים ומעבירים אותם לקערה עם הבצל והפיטריות.
- מתבלים במלח, פלפל ומוסיפים את הגבינת קוטג' ומחצית מהגבינה הצהובה ומערבבים הכל.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים את הקמח ומערבבים שוב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים את החומרים לתבנית בינונית ומפזרים מעל את יתר הגבינה הצהובה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים כ 40 דקות. עד שהחלק העליון של הפשטידה מקבל גוון שחום.
0 Comments