מתכון לסופלה שוקולד

מצרכים:

  • 3 ביצים
  • 4 כפות סוכר
  • 170 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות קמח
  • 110 גרם חמאה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קמצוץ מלח

מעל מומלץ להוסיף:

  • שברי אגוזי מלך
  • קרוקנט לוז
  • קוקוס טחון

 

אופן ההכנה:

  1. מרחו חמאה בכל אחת מהתבניות ולאחר מכן שפכו קמח שיתפס בצדדים.
  2. המיסו שוקולד וחמאה מעל בן מארי עד לקבלת מרקם חלק. בנתיים ערבבו את הביצים עם הסוכר והמלח ע"י מיקסר עד להסמכה, הוסיפו פנימה את תמצית הוניל והקמח.
  3. הוסיפו בהדרגה את תערובת השוקולד, ערבבו היטב ושפכו לתבניות.
  4. חממו תנור לחום של 200 מעלות. אפו כ-10 דקות בדיוק!! עד שהקצוות עולות והאמצע עדיין רך.
  5. הוציאו מהתנור והניחו להתקרר לכמה שניות. בעזרת סכין חדה העבירו בקצוות בעדינות. היפכו על משטח (אפשר צלחת כמו בסרטון).
  6. שפכו מעט אבקת סוכר והגישו מיד!

לקינוח המושלם מומלץ לשדרג עם מגוון תוספות

 

לקינוח מושלם של מתכונים ישראל! ממליצים לכם על קינוחי כוסות לוטוס מושלם לכל אירוח!! לחצו כאן >> לעבור לקינוחי כוסות לוטוס


אהבתם? שתפו את המתכון עם החברים!

תגובות למתכון

תגובות למתכון

0 תגובות

האימייל לא יוצג באתר.