מתכון מטורף לעראייס.

פיתה חצויה ממולאת בשר מתובל ואפויה או מטוגנת במחבת פסים, טעיםםם!

 

מצרכים:

  1.  5 חצאי פיתות
  2.  חצי קילו בשר טחון
  3.  בצל קצוץ
  4.  1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  5. 1/4 כוס שמן זית
  6.  תבלינים: מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט, כמון, מרק עוף.

 

אופן ההכנה:

  1.  בקערה שמים את הבשר עם התבלינים, הבצל הקצוץ והפטרוזיליה ולשים לעיסה.
  2.  ממלאים את חצאי הפיתות בתערובת הבשר.
  3.  למרוח שמן זית על הפיתות ולטגן במחבת פסים ל3-5 דקות מכל צד.
  4.  להכניס לתנור על 190 מעלות ל15 דקות.
  5.  אפשרות שניה היא לאפות ללא טיגון ל30 דקות על 180 מעלות, בהצלחה!

Like it? Share with your friends!

תגובות למתכון

תגובות למתכון

0 Comments

האימייל לא יוצג באתר.