עוגת שוקולד קלה להכנה

מצרכים לעוגה:

  • שוקלד מריר 200 גרם
  • חמאה 50 גרם
  • סוכר 200 גרם
  • 6 ביצים

אופן ההכנה:

  1. להכנת העוגה מכינים תבנית 26".
  2. המיסו את החמאה והשוקולד יחד , עררבו והניחו בצד להתקרר.
  3. נעבור לשתי קעריות נפרדות, הפרידו בין החלמון לחלבון
  4. מערבבים 100 גרם סוכר ואת הלבן של הביצה, עד למרקם של קצפת
  5. ניקח את הצהוב של הביצה ונערבב עם 100 גרם סוכר.
  6. ערבבו את תערובת הביצים והסוכר עם תערובת השוקולד היטב.
  7. הכניסו לתנור ל170 מעלות כ45 בערך עד שהקיסם במרכז העוגה שלנו יוצא נקי.
  8. תוכלו להמיס שוקולד ושמנת ולשפוך מעט.

אהבתם? שתפו את המתכון עם החברים!

תגובות למתכון

תגובות למתכון

0 תגובות

האימייל לא יוצג באתר.